Konferanse / Selskap

Hotel Ullensvang har lang erfaring som vertskap for kurs og konferanse, jubileum og selskap, julebord og bryllup, store som små. For oss er det du som står i sentrum. Våre medarbeidere er behjelpelige under hele prosessen med planlegging og gjennomføring, slik at opplevelsen under oppholdet skal svare til forventningene.

Kurs/konferanse

En konferanse på Hotel Ullensvang er mer enn et møte. La snøkledde fjell og dypblå fjord inspirere til nytenking og kreativitet, slik Edvard Grieg gjorde på 1800-tallet og Peder Losnegård alias LidoLido i 2012.

Hotel Ullensvang har en moderne kurs- og konferanseavdeling. Her finner du lokaler velegnet for både små og store arrangement. Hotellet disponerer det meste av tekniske hjelpemidler. Vår konferansevert er tilgjengelig under hele arrangementet og sørger for at rammen rundt blir slik dere ønsker. Konferanseavdelingen har egen lobby og tilgang til avskjermede salonger for kaffepauser eller mer uformelle møter. For detaljert informasjon om kapasitet se HER.

Hotellet har også en rekke aktivitetstilbud og utfluktsmuligheter, både på Lofthus og i regionen. Vi kan by på mye lokal kultur, tradisjon og næringsliv. Kontakt oss for et skreddersydd arrangement.  Hotellet har en rekke fasiliteter og utfluktsmuligheter, både på Lofthus og i regionen. Vi kan by på mye lokal kultur, tradisjon og næringsliv.

Her er et eksempel på hvordan en konferansepakke kan se ut:

Konferansepakke med en overnatting:
• Overnatting med frokost
• Middag ankomstdag
• Frokost
• 2-retters lunsj avreisedag
• Møterom med standard AV utstyr
• 2 kaffepauser, hvorav en med vafler
• Gratis trådløst internett
• Gratis parkering

Jubileum / Selskapsarrangement

Ett jubileum eller selskap på Hotel Ullensvang blir mer enn en samling. La snøkledde fjell og dypblå fjord skape rammene for en flott markering. Med lang erfaring som vertskap for ulike tilstelninger, er dette noe vi setter pris på å arrangere. Våre selskapslokaler har fra 10 til 350 plasser.

Bryllup

Bryllup i samme omgivelser som “Brudeferden i Hardanger”

Hardanger er vel selve vuggen for nasjonalromantikken. En bedre ramme rundt bryllup enn blomstrende frukttrær, hvite isbreer og dypblå fjorder kan vel neppe tenkes. Hva med å gifte seg i steinkirka som Tidemand og Gude foreviget i maleriet “Brudeferden i Hardanger”? Eller kanskje på en liten øy i hotellets fjordhage, eller i hotellets tårnrom? Eller hos sorenskriveren som er nærmeste nabo til hotellet?

På Hotel Ullensvang er alt dette mulig. Vi har en rekke små og store lokaler både for vielse og feiring på den store dagen.

Hotel Ullensvang kan skape ditt drømme-bryllup. Ta kontakt for mer informasjon og/eller kontakt vår salgsavdeling for et uforpliktende tilbud!