Aktiviteter

 

Hotel Ullensvang har mange aktiviteter å tilby. Innendørs tennishall, bordtennis, squash, bowling, treningsrom, golfsimulator, fotturer mm. Velværeavdelingen Ullensvang Bad ble ferdig våren 2013. Her er utendørs svømmekanal, innendørs svømmehall og egen voksenavdeling med både innen- og utendørs basseng, sauna, avslapningsområde, kaldtvannskulp mm.

Ullensvang Bad

I Ullensvang Bad kan vi friste våre voksne gjester (18 års aldersgrense) med oppvarmet innen – og utendørs basseng, fossefall, “vannsofaboblemassasje”, samt panoramasauna med fantastisk utsikt over fjord og fonn i tillegg til et stort avslapningsområde. For hele familien har vi en 88 m. lang svømmekanal mellom innendørs svømmehall og et utendørs horisontbasseng. Vi tilbyr ellers boblebad, sauna og japansk fotmassasjebekk. Alle svømmebasseng og kanalen er oppvarmet. Inngang fritt for våre boende gjester.
Selv om alle våre basseng er oppvarmet gjør vi foreldre oppmerksomme på at det ikke er “babybasseng temperatur”.

tennishall

Mangfold av aktiviteter

Hotellets aktivitets-fløy inneholder innendørs tennisbane, squashhall, biljard, bordtennis, treningsrom, golfsimulator og bowlinghall med tilhørende pub (bowling åpen på forespørsel om sommeren).

Fjordhagen

I vår store fjordhage ved fjordkanten kan du nyte sommerdagen i solstol, eller ta en forfriskende dukkert i badebukta. Grunnet golfstrømmen er klimaet mildt. Dersom en tur på Hardangerfjorden skulle friste har vi både ro- og trøbåter. I hagen står komponisthytta som Edvard Grieg brukte under sine opphold på Lofthus.

For de minste

Barna kan kose seg i innendørs svømmebasseng, jacuzzi, svømmekanal og i utendørs horisontbasseng. Selv om alle våre basseng er oppvarmet gjør vi foreldre oppmerksomme på at det ikke er “babybasseng temperatur”. Om sommeren trives mange sammen med foreldre på vår egen sandstrand ved fjorden. Vi har også og et kjekt lekerom.

lekerom261114