Rom

Alle hotellrommene holder god stand på Hotel Ullensvang. Foruten standard hotellrom og familie hotellrom har vi både deluxrom (17), junior suiter (9) og suiter, for de som ønsker et oppgradert hotellrom. Alle våre 168 rom er røykfrie, og de fleste har balkong. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Ulike kategorier av hotellrom

Hotel Ullensvang har 168 hotellrom i ulike kategorier: standardrom, familierom, deluxrom, junior suiter og suiter. Alle rommene er utstyrt med hårføner, TV med radio, Wi-Fi og minibar. De fleste rommene har badekar. Hotellet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Hotel Ullensvang har 17 hotellrom av kategori deluxe og 9 juniorsuiter, derav 6 med salong og avskjermet sovealkove. Rommene er plassert i ulike deler av hotellet. Alle våre 8 suiter har fantastisk utsikt over Hardangerfjorden. Suitene består av en salong og en separat soveromsdel.

deluxRom100914

Junior suite

Suite507
Eksempel på Suite.
Suite507b
Eksempel på Suite.

 

Standard rom
Eksempel på standard rom
Familierom
Eksempel på Familierom.

Fantastisk utsikt i alle retninger

Hotelrommene har ulik utsikt. Østover mot frukthagene og fjellsiden opp til den majestetiske Hardangervidda. Vestover utsikt utover Sørfjorden (Hardangerfjorden) og Folgefonna.

På balkongen kan du nyte sene sommertimer, og la deg fascinere av de store kontrastene i Hardanger-naturen.